torstai 28. toukokuuta 2015

RTK VOI!


Vau, Vea ja Ykä starttasivat rally-tokon VOI-luokassa ja molemmat saivat hyväksytyn tuloksen!
Vean kanssa ei ollut edes suunnitelmissa mennä koko kokeeseen vielä, mutta kun pääsi kerran mukaan, niin pitihän sitä kokeilla. Hieno 80/100p ja pikkusaku oli käytösruudussakin niin mallikkaasti. Ulkonäkö kyllä yhä hämää, kun eräskin kisojen katselija kyseli onko pentukoira sosiaalistumassa koiratapahtumassa, eikä millään olisi uskonut Veaa kolmivuotiaaksi...


Lisää kokeista Yrjänän blogissa!


Sheltit pitävät vähän lomaa rally- ja tottelevaisuustouhuista, kun Nikan kanssa lepuutellaan hermoja paimennuksen parissa ja Omalla taas tuli pieni sairasloma sterkan myötä. Oman leikkaus on ollut jo vähän aikaa suunnitelmissa, mutta kun keväällä löysin koiralta pienen nisäpatin, päätin vähän hoputtaa touhua. Odotellaan vielä patologin lausuntoa nisäpatin laadusta, mutta koira onneksi voi hyvin ja parantuilee kohdunpoistosta ollen lähinnä ärsyttävän energinen.



Viimeistään heinäkuussa ollaan kuitenkin varmasti jo takaisin kisakentillä koko porukalla. Täytyyhän minun saada shelteille tuloksia ennen kuin Ykän ja Vean MES-nakki napsahtaa!

Eräät nauttivat jo kesästä

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Aika makeet rally-sheltit!

Torstaina M kisasi kolmen koiran voimin. Sheltit RTK1:stä metsästämässä ja Ykä RTK2:sta hakemassa (Vea lomaili, aloittavat sitten Ykän kanssa yhdessä VOI:t).


Tuomarina Heikki Palosaari, sää oli mukavan lämmin höystettynä myrskyisillä tuulenpuuskilla. Oman vuoro oli luokan alkupäässä, Nikan sitten lopussa. Alla rata:


Molemmilta shelteiltä makeat suoritukset. Nikalla 95/100p ja RTK1! Omalla taas upeat 100/100p, jolla sijoittui ensimmäiseksi ja sai niin ikään RTK1-koularin.
Lisää kisoista Ykän blogissa!