lauantai 9. maaliskuuta 2013

Onks siis pakko?

Tokokilpailut Porvoossa, tuomarina taas Hannele Pörsti. Paikalla yksi jännittynyt ohjaaja, koirasta en oo varma missä se oli... Nikalla on siis juoksut ja sen joo huomasi.

  Luoksepäästävyys 8, puhahteli, ei noussut ja sai rapsuttaa.
Paikkamakuu 10, ei pahaa sanottavaa. Tapitti tosi kiltisti. Toisella minuutilla kuului aavistus vuotamista, muttei rokotettu.
Seuraaminen hihnassa 8, olis kyllä pikemminkin ollut laahustaminen ohjaajan lähistöllä. Ei yhtään kontaktia, vasemmalle kääntyessä törmäs sääreen, ajatukset peräpäässä, ilmeisesti. Hyi.
Seuraaminen vapaana 7½, huoh, sitä samaa. Oikealle kääntymisessä teki kaaren jostain kahden metrin päästä, mutta palasi itse viereen.
Liikkeestä maahanmeno 0, tää kiukuttaa! Nikan lempiliikkeitä, mut ei hitto miten se ennakoi. Jäi varmaan viis metriä ja piti kutsua uudestaan mukaan. Käskystä jäi seisomaan ja jäädyin niin pahasti, etten TAJUNNUT komentaa uudestaan...
Luoksetulo 10, ravissa, mutta ihan oikeaoppinen.
Liikkeestä seisominen 8, hnnnngh, voiko enempää ennakoida! Taas kaksoiskäsky, että sain sen ees jotenkin raahustamaan perässäni. Seisominen itsessään hieno.
Hyppy 8, huomattavasti siistimpi kuin viimeksi. Teki kuitenkin saman mitä nyt viime aikoina, eli kaksoiskäsky seisomiseen (olis hypänny takaisin). Hitaudesta toinen pinna pois?
Yleisvaikutelma 8, no se oli armollista...
Yht. 154p, ALO2

Noh, tietää taas mitä korjaa ens kertaa varten. Nyt pian se ykkönen tai multa loppuu tekosyyt!

3 kommenttia:

  1. Onko mulla mennyt jotain oleellista ohi, mutta ei TOKOssa saa kisata juoksuisen nartun kanssa (ja siis tärppipäivät mukaan luettuna näihin juoksuihin) :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mulle aina sanottu, että on vaan vikana vuorossa! Luin sääntöjä ja olikin ilm vain EVL...
      Auliisti kyllä ilmoittautuessa kerroin asiasta ja tuomari kyllä tarkisti kehään mennessä, täytyy kysyä asiasta.

      Poista
    2. On siis toki mahdollista ettei tuomari huomannut, ei varmasti mitään tahallista sääntöjenvastaisuutta.

      Poista