tiistai 18. lokakuuta 2016

Vea LTE +175P +++


Kesän kisojen jälkeen ollaan alettu treenata tokon EVL:n liikkeitä. Ja, no, kaikki on vielä ihan levällään... Täytyy ottaa jossain vaiheessa joka liike vähän suurennuslasin alle ja pohdiskella miten niiden kanssa lähtisi fiksuimmin etenemään opetusmielessä. Osa toki menee mukavammin (tunnarissa, kaukoissa ja luoksetuloissa ollaan vielä ihan mukavuusalueella, eikä seuraamisessakaan juuri uutta tullut), mutta osassa on niin paljon uusia osia (kiertohyppynouto, merkittömät merkit jne), että eiköhän tässä ensi vuoteen ihan rauhassa treenata.



Vea kävi myös kuun vaihteessa luonnetestissä. Testi oli hyvin koirannäköinen ja tuloksista olen ihan samaa mieltä, mukava kokemus noin ylipäätään jälleen kerran.
Video varmasti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:






Oma kävi M:n kanssa tokokokeissa starttaamassa ensimmäistä kertaa AVO:ssa (ja ohjaaja ensimmäistä kertaa uusilla säännöillä kyseisessä luokassa!). Parin harminollan vuoksi ei tullut tulosta, mutta kyllä sieltä kehän laidalta sai innolla kannustaa - hienoa menoa, kun molemmat olivat tekemisessä mukana!
Linkistä myös varmaan huomaa, että tähän syksyyn on mahtunut ikävämpiä juttujakin. Raskaita päätöksiä on pitänyt tehdä.Ykä ei talvella tule olemaan enää laumassa mukana, joka tietenkin vaikuttaa vähän koko perheeseen. Nautitaan nyt kuitenkin vielä näistä syksyisistä päivistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti