keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kesäkuu


Loma häämöttää enää parin päivän päässä! Tiedossa on vähän reissailua koirien kanssa ja muuta mukavaa, mutta parasta on, että pääsee hieman lepäämään arjen pakertamisesta. Koiratreenejä tietenkin on luvassa, ne nyt on muutenkin aina vain mielen piristys.
Nika kävi viime viikonloppuna RTK-kisoissa ilman tulosta (eikä muuten saanut yksikään koira tulosta kys. luokassa), mutta sentään TP:n verran. Kisasta lisää Ykän blogissa. Samana viikonloppuna meillä oli myös pieni malipentu hoidossa, varsin herttainen ja rotuisekseen rauhallinen tapaus. Vea leikitti pentua läpi viikonlopun, olenkin vain ihastellut miten hieno se pentujen kanssa on.


Jotain kisasuunnitelmiakin on Vean kanssa jo tehty, mutta ei niistä vielä enempää kun mikään ei ole varmistunut. Tokoa kuitenkin treenataan ahkerasti. Liikkeet ovat koossa, niissä on tuttuja heikkoja kohtia, mutta kun saan itseni kasaan niin Veakin kyllä tekee. Noudot näyttävät erityisen kivoilta - kaikki kolme.





Myös raunioilla ollaan jatkettu, ottaen nyt jälleen irtorullat mukaan peliin. Vea käyttää nenää hienosti ja vauhtikin on vähän jo optimaalisempi rauniolle. Ylös piilotetut maalimiehet ovat vielä vaikeita, mutta säntillisesti Vea tekee töitä ja kuuntelee ohjeita. Pari viikkoa oltiin turvapuistossa, jossa oli suuria, kaikuvia ja pimeitä tunneleita, korkeita rakennelmia, ritiläportaita ja muutenkin hyvin normaalista poikkeavaa maastoa. Joka asiasta selvisi omin avuin, korvat pystyssä. Ei siihen voi olla kuin tyytyväinen, pieni hakukone.


 Nika on myös ollut hieno toimistokoira! M:n työpaikalla kokeillaan josko toimistolle sopisi tuoda välillä koirakavereita ja testikoirana Nika sopi hommaan kuin nenä päähän.:) Hienosti oli kuulemma käynyt rapsuteltavana ja käyttäytynyt mallikkaasti ja rauhallisesti - juuri kuten shelttirouvalta odottaakin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti