sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Tokoa, synttäreitä ja lomaa

Omalla on tänään syntymäpäivät! Käpäläkoplan O'my 6v!
Omalla oli tänään myös elämänsä toiset tokokilpailut (ensimmäiset olivat lomamme aikaan, niistä Oma sai ALO3:sen), joista saatiin ALO1 - hyvä M ja Oma!


Loma alkaa olla nyt lusittu ja itse asiassa töissäkin on ehditty jo käydä. Ennen lomaa Nikalla oli varsin aktiivinen paimennuspätkä, jolloin kävimme vähintään viikottain lampailla. Tosi hieno sheltti se on, ei sitä voi kieltää. Tehtiin jopa normaalia vaikeampia tehtäviä, joissa samaan aikaan laitumella oli kaksi muuta koiraa. Nika otti häiriötä ja sitä vähän hämmensi miksi muita pyörii paikalla, mutta hienosti suoritti kaiken pyytämäni. Nyt lisää tarkkuutta ja omasta puolesta vielä apua Nikalle, niin hyvä tulee!

Suurin osa lomasta kuitenkin suoritettiin mökkeilemällä. Ovet auki aamusta iltaan, paljon uimista, metsässä kiertelyä ja ihan vain olemista. Mieli tuntui lepäävän ihmisillä ja koirilla, sen verran hyväntuulisia kavereita pääsi kotiuduttua sitten treenaamaan. Ohjattua tokoa ei ainakaan nyt kesäkuussa ole, mutta tottistreeneissä käydään Vean kanssa ja Oman kanssa agiliidellään. Saa nähdä mitkä ovat tämän ohjaajan seuraavat kisat, lisää AVOa Nikan kanssa, agia Oman kanssa vai jopa tokostartti Vean kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti