sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

2x AVOHYV ja 2xRTK3!

No niin, nyt on startattu shelttien kanssa RTK:n AVO-luokka! Oltiin lauantaina kaikkien neljän koiran voimin kisaamassa Tampereella, isot viimeisissä VOI-kisoissaan ja sheltit minun kanssani AVO:ssa. Isoilla ei olisi voinut paljoa paremmin mennä, molemmat saivat jännitetyt RTK3-koularit ja siirtyvät nyt kanssani MES:iin kisaamaan. Tämän lisäksi Ykä vielä sijoittui ensimmäiseksi ja Vea kolmanneksi - aika mahtava tiimi. M on kirjoitellut enemmän isojen kisapäivästä Ykän blogiin. Kisan tuomarina oli tarkka Hannele Pirttimaa ja rata näytti tältä:


Missään vaiheessa ei oikeastaan iskenyt mitään erityistä kisajännää, mitä nyt vähän aamupäivästä asti odotellessa alkoi tulla levoton olo, kun seuraili koirakkoa toisensa jälkeen VOI:ssa ja mietiskeli rataa läpi. Shelttien kanssa on luottavainen mieli, eivät ne ainakaan mitään ihan mahdotonta radalla keksi. Tasaisen varmasti köröteltiinkin rata läpi molempien kanssa. Mitään järkkyjä virheitä ei tullut, opinpahan molempien ratojen jälkeen myös sen, että AVO:ssa ei saa enää ollenkaan kumarrella esim koiraa sivulta eteen pyytäessä (tätä ongelmaahan ei noiden isojen kanssa edes ollut, kun ne on - noh - isoja)... Molemmat nousivat hienosti seisomaan ja pysyivät hyvin hollilla "istu-hyppy-käännös vasempaan"-kontrollipätkällä, jossa monilla tuli ongelmia.

NIKA, 90/100p, 1:51:31, AVOHYV
2. ISTU, KOIRA ETEEN, TAKAA SIVULLE, ISTU, -3p OV
Kumarruin vähän kun ohjasin koiraa eteen

5. ISTU, SEISO, KIERRÄ KOIRAN YMPÄRI, -3p OV
Kumarruin taas
 
9. KÄÄNNÖS VASEMPAAN, -1p VINO, -1p TVÄ
Nika ei ollut ihan hollilla, eikä käännytty täysin samaan aikaan

11. 360 VASEMPAAN -1p KONTR
Ei ollut koko ajan samassa rintamasuunnassa

13. SPIRAALI OIKEALLE -1p OV
Meinasi luikahtaa väärälle puolelleni, kompuroin askelissa ja taidettiin laskea ohjaajan hidasteluksi...OMA, 93/100p, 1:51:62, AVOHYV
2. ISTU, KOIRA ETEEN, TAKAA SIVULLE, ISTU, -3p OV
Kumarruin...

5. ISTU, SEISO, KIERRÄ KOIRAN YMPÄRI, -3p OV
Yllättäen kumarruin!

8. HYPPY, -1p VINO
Pyrähti vähän hypyn jälkeen ja meni vinoksi kun ootteli, että saan kiinni


Ai missä ne mökkikuvat on? No niitä on n. 2000, kyllä ne jossain vaiheessa tulee katsottua läpi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti