maanantai 3. elokuuta 2015

Rally-kisat Forssassa

No niin, vauhtia on näköjään taas ollut, kun ohjaajalla pukkaa flunssaa päälle...
Pikapostauksena kuitenkin, että käytiin viikonloppuna Forssassa shelttien toisissa RTK:n AVO-kisoissa ja taas tuotiin tulokset kotiin.:) Tuomarina oli Anna Klingenberg, rata on näköjään hukkunut puhelimesta johonkin...


Nika oli luokan ensimmäisenä ja Oma vain muutama koira tämän jälkeen. Tämä oli selvästi huono juttu, vaikka oltiin kävelytelty koiria ennen luokkaa, minulla oli Nikan jälkeen vain pari minuuttia aikaa valmistella merleä ja sehän oli selvästi lähdössä lentoon... Saatiin kaksi -10p väärien liikkeiden takia ja täytyy sanoa, että en rehellisesti oo ihan varma mitä siellä tapahtui. Molemmat virheet ovat jääneet itseltäni jotenkin täysin huomaamatta, enkä siten ole niitä sitten uusinutkaan. Onneksi Oma kuitenkin on iloinen pöhköpää ja näytti pääosin oikein hienoa suoritusta, sillä vaikka pisteillä ei hurrattu, saatiin kuitenkin Tuomarin Palkinto! Nika taas veti tyypillisen tasaisen ja hienon suorituksensa ja sijoittui ensimmäiseksi!
Ei paljon hienompia koiria voisi olla.


NIKA, 98/100p, 1:05:19, AVOHYV, 1. sij
10. PYÖRÄHDYS, -1p OV
Kirottu pyörähdys! :D Olisinkohan kumartunut vähän?

11. 270 VASEMPAAN, -1p VINO
Ei koko ajan ihan samassa rintamasuunnassa minun kanssani
OMA, 79/100p, 1:13:66, AVOHYV, TP
2. ISTU, -10p TVÄ
En tiedä! :D Pylly ei osunut maahan? Vino?

8. PUJOTTELU (juosten), -1p KONTR
"BOING", sanoo Oma, lopetti heti kun sanoin, että "noooh"

11. 270 VASEMPAAN, -10p TVÄ
En taaskaan oo ihan varma... olisikohan jäänyt väärään rintamasuuntaan, kun oli vielä pyörähdyksen jäljiltä jossain moodissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti