tiistai 29. joulukuuta 2015

Vuosi 2015


Vuosi alkaa olla paketissa. Tänä vuonna on kisattu kovin ahkerasti, koulareita on kerätty kaikille neljälle koiralle yhteensä kymmenen kappaletta... Suurin osa niistä rally-tokosta (sheltit RTK1 ja RTK2, isot RTK2, RTK3), mutta Oma on ansioitunut myös tokossa TK1:sen, suorittanut BH:n ja saanut 2xVOIHYV -tulosta rallysta!


Pikkumerle on tänä vuonna tosiaan näyttänyt meille mihin siitä on. Ja nyt kun se on viimein alkanut myös tajuta noutamisen saloja, niin taivas tietää mitä kaikkea sen kanssa vielä pitää lähteä kokeilemaan.:D


Tokoa on harrastettu myös Vean kanssa, mutta ollaan edetty suoraan vaikeampiin luokkiin, AVO1 saatiin kesällä ja talvella VOI2. Keväällä toivottavasti korotamme VOI1:seen, jotta päästään työstämään TK4:sta ja mahdollisesti niitä valioitumisjuttuja.
Sheltit ja Vea ovat pysyneet pääasiassa terveenä, Nika säikäytti vuosi sitten tammikuussa pyometralla ja myöhemmin sitten Omakin sterkattiin.


Ensi vuonna jatkuvat rally- ja tokoharrastukset. Vähän on ollut myös suunnitelmissa tutustua Vean kanssa pelastuspuoleen, mutta siitä sitten lisää jos lähtee rullaamaan.
Tavoitteet tykkään pitää aina vain siinä "seuraavassa askeleessa", koska aina on hyvä olla jotain tähtäimessä, mutta toisaalta jos jotain ei vuoden aikana ehditä niin sitten ei. Vealle tämä tarkoittaisi kuitenkin ensi vuonna EVL-luokkaan siirtymistä tokossa, sekä MES-luokkaan siirtymistä rallyssa, Omalle RTK3:sta ja ehkäpä jotain starttia tokon AVO:ssa, Nikalle hyväksyttyjä tuloksia rallyn VOI-luokasta.
Ainoa oikea toiveeni ensi vuodelle kuitenkin on, että koirat pysyvät terveinä.


Kuvat ovat muuten jouluaatolta, näin talvista meillä vielä on... Toivottavasti pian tulisi tähän muutos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti