tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kisamaraton!


Shelteillä on ollut tänä viikonloppuna varsinainen oman seuran kilpailumaraton, kilpailuja oli sekä lauantaina että sunnuntaina ja startteja yhteensä neljä! Itse sen sijaan olen saanut ottaa löysin rantein kenneltyttönä, sillä kaikissa kilpailuissa on ollut M ohjaamassa. Kyllä tämä on kätevää kun on kaksi kisaintoista taloudessa!



Lauantaiaamuna putki alkoi tokokokeilla, joissa Oma kilpaili TK1-koularista. Pikkusheltti teki aivan upeaa työtä, mutta joku aivopieru siellä sattui ja liikkeestä seisominen meni nollaksi. Tämän jälkeen ei riittäneet pisteet aivan ykköstulokseen ja niistä kilpailuista siis kotiin ALO2. Paikan päällä todettiin, että illan kokeessa oli yksi peruutuspaikka. Siinä arvottiin ja mietittiin, mutta lopulta (allekirjoittaneen pienellä painostuksella) Oma ilmoitettiin iltakokeeseen. Kannatti, illan kokeista meinaa napsahti ALO1, TK1! Pisteitä kertyi 180/200p ja sillä luokassa neljänneksi.:)


Sunnuntaina vaihdettiin lajia ja kisattiin rally-tokossa. Oma ja Nika osallistuivat molemmat ALO-luokkaan, Omalle nämä olivat toiset kilpailut, Nikalle aivan ensimmäiset. Luokka oli jaettu kahteen n. 15 koiran ryhmään, joista kilpailtiin ensimmäisessä. Oman vuoro oli luokan ensimmäisenä ja supersheltti nykäisi hienon tuloksen 87/100p, jolla ansaittiin toinen ALOHYV! Nika kilpaili luokan loppupäässä, mummu suoritti tasaisen hienosti itselleen uskomattomat 100/100p - ALOHYVin arvoinen tulos, jolla sijoituttiin ensimmäisiksi!



Upeat, joka lajin pysäyttämättömät sheltit ja vähintään yhtä makee ohjaaja, kokemuksia lisää Ykän blogin puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti