keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Yötoko



Eli omatoimitreenit hallissa. Tuppaamme harjoittelemaan yöaikaan, sillä silloin on hiljaista, tämä kerta ei tehnyt poikkeusta. Nika sai paikan ALO-kokeista reilun viikon päästä, joten pääpaino oli sen tsekkaamisella, että kaikki on yhä mielessä.
Kuvia ei nyt itse tapahtumasta ole, kun valo on niin pirun huono. Tässä sen sijaan pari kuvaa yhdestä pölvästistä.
 
Manaaja tilaukseen?


Alokkaan liikkeet kertaalleen läpi, Oma toimi häiriökoirana paikkamakuussa ottaen luoksetuloja Nikan viereltä samaan aikaan kun toisen piti maata aloillaan. (Viime kokeessahan paikkamakuu meni metsään, kun vierestä sinkaisi bortsu ulos kehästä ja samalla lähti puoli riviä.) Nika lähti ensimmäisellä kerralla perään, palautin aloilleen, lopun aikaa makasi kiltisti. Seuruutukset ok, otettiin vain lyhyehköt, mutta pysyi mukana hienosti ja pääsi palkkaamaan. Ohjaaja kääntyi kerran täyskäännöksessä vasemmalle, mikähän aivopieru...
Liikkeestä maahan/seisominen, ei mitään ongelmaa. Luoksetulossa vähän hidasteli (ollaan otettu pysäytyksiä), kannustin ja palkkasin ennen perusasentoa. Hyppy jää sunnuntain treenattavaksi, mutta on ollut varmahko.

Vea harjoitteli autossa odottamista, kun muut treenaavat. Venkoaminen on alkanut loppua, hyvä niin. Myös kontaktia saa paljon paremmin vaikka Ykä treenaisi vieressä, mutta jatkamme silti harjoittelua! Omalla vuorolla sitten Vealle lyhyitä seuruutuspätkiä, aloitti vähän vinossa, mutta korjattiin asentoa ja loppu hyvin. Sivulletulot (käsiohjauksella) ovat paljon tiiviimpiä ja tosi harvoin vinoja. Eteentulossakin tarjoaa nykyään tiivistä, eikä jää metrien päähän (pylly voi jäädä vinoon, pitää pitää tätä silmällä)! Pari maahanmenoa niin, että seisoin sivulla ja maassa odottamista. Hienoja.
Luoksetulosta pallopalkka ja leikkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti