maanantai 25. helmikuuta 2013

Agia ja koirakavereita


Aurinko paistoi ihanasti, aamulla kävimme Vean kanssa lenkillä omilla nurkilla. Pentu sai mennä paljon irti, harjoitella koirien ohittamista ja nuuskia tyhjää koirapuistoa. Parit seuruutukset ja liikkeestä istumisen alkeet siinä kävelyn lomassa, sekä tietenkin leikkiä.

Vea 18vko
Vean aiempia kasvukuvia on nähty Ykän blogissa, mutta tässä koosteena gif. Harmillisesti vk 16 puuttuu ja vk 17 on jumissa kamerassa, mennään tällä:Pari tuntia myöhemmin tapasimme Joppe-corgin, Akun ja Merlinin pellolla. Aku oli kohteliaaseen tapaansa vähän sivummalla nuorison rellestyksestä, mutta corgista Vea saikin hyvän painikaverin. Leikitys hoidettiin pehmeässä hangessa, jossa tuli samalla sitten vähän lihaksia lämmiteltyä koirilta ja rämpiviltä ihmisiltäkin. Tämän leikityksen jälkeen jopa Vea nukkui sikeästi (ainakin automatkan kotiin).

Hyi, Joppe ei halua pusuja!

Lumipesu

Vea ja MerlinIllalla Vea ja Ykä jäivät kaksin kun sheltit lähtivät agiliitelemään. Nika koetti ensin kivenkovaan väittää minulle ettei muista mikä on putki, mutta muutamalla läpijuoksulla ja hilpeällä palkitsemisella alkoi moinenkin sitten muistua mieleen. Muu porukka esitteli radan, joka oli aivan mahdoton muistaa ja jota nyt vähän tökerösti jäljennän tässä:

Ottakoot selvää kuka pystyy!


Aitoja oli neljä, putkia kaksi. Ideana taisivat olla erilaiset lähestymiset ja linjat. Ohjasin itse Nikaa ja M Omaa, mutta välillä tehtiin myös vaihtoja. Oma teki vähän vähemmän ja minikokoisilla esteillä, sillä jotain pyöristymistä on havaittavissa masun alueella. Jos siellä ei jotain sheltinpoikasia kuhise, niin ainakin yhdellä on laihis tiedossa... Pääosin homma sujui hyvin mitä nyt ohjaajat unohtivat rataa, juoksivat vähän mihin sattuivat ja parkuivat käskyjä ihan liian myöhään kun-- MITEN SE RATA MENI! Jos tämä innostus agilityyn jatkuu, on ehkä mietittävä opettajan vetämiä tunteja, jotta saisi itsensä liikkumaan edes jotenkin fiksusti niiden aitojen välissä.
Loppuviilentelynä pyörähdys parkkipaikan ympäri vapaassa tahdissa, eli kiukkuisia narttupyrähdyksiä tehden.

2 kommenttia:

  1. Hyvä sattuma eksyä tänne, katselin itsekin kovasti tuota pentuetta, josta Veakin on, mutta kun ei nyt pysty ottamaan uutta koiraa, niin ei pysty. Kiva seurailla kuitenkin Vean kehitystä. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä sattuma tosiaan ja tervetuloa ihmettelemään!c: Jospa sitten seuraavasta tai sitä seuraavasta pentueesta.;)

    VastaaPoista